Rather be dead

Race:  Khemri
Coach:  Bigfred
Description
From the darkest soil on the planet, we rise to take control:

Rather be dead than alive by your oppression
Rather be dead than alive by your design

Poisoned my fingers
Burned out my eyes
Cut down my throat
To be alive

Rather be dead than alive by your social values
Rather be dead than alive by your tradition

Poisoned my fingers
Burned out my eyes
Cut down my throat
To be alive

Rather be alive

Rather be alive

Poisoned my fingers
Burned out my eyes
Cut down my throat

 
Rather be dead team badge
Bulletin board from the coach
May 30th, 2016 - old news
Finalmatch mot Greenriver Packrats
Finalen är över. Brakförlust med 1-3 stavad Grewlor hoff. Tre pinnar lyckades rännstenskryparen trycka in innan khemrilaget hann blinka. Big Hand och two heads är uppenbarligen en oslagbar kombination mot klumpiga och långsamma khemri. Till och med en trampoline trap kunde inte hindra målgöraren. Först i andra halvlek lyckades de odöda få rätt på offensiven och täta hålen. Tyvärr var ledningen ointaglig då och det blev en vanlig grindning i maklig takt nerför planen. Slagen började få utdelning och äntligen lämnar råttorna planen. Manetho kan springa in målet hyfsat ohotad.
Tiden är för knapp och sista stunden kastar råttorna gris med bollen.
Domarn blåser till slut av matchen som inte direkt blev så spännande som den borde. Laget kan iaf glädjas åt att säsongen gått över förväntan, Manetho blev vald till årets rookie (välförtjänt med sju TDs gjorda).
- Bigfred
 
 
May 30th, 2016 - old news
Inför slutspel!
RBD har rullat på som en ångvält och fysiskt krossat allt sitt motstånd. Fem raka segrar och enbart ett insläppt mål på hela säsongen säger sitt. Tomb Guardians som sprider skräck på planen och Manetho säkra bollhantering är fundamenten i den odöda köttmurens framgång. Sennacherib är en uppstickare till nykomlingspriset och kan få stor betydelse i finalen som stundar mot råttuslingar. RBD är, som i de flesta matcher denna säsong, även denna gång underdogs men lovar att bjuda till hårda nypor och tufft motstånd trots den rejäla uppförsbacke ett välutvecklat skavenlag står för. Med sig tar de också en påse fula knep att ta till när domaren tittar bort.
- Bigfred
 
 
May 30th, 2016 - old news
Första matchen!
Öppningsmatch för döingarna som helst förblir döda, Rather Be Dead.

RBD vann myntslingningen och inledde en stabil offensiv ledd av de tre tomb guardians som mönstrat på för matchen. Tidigt blev flera långskägg knockade vilket satte dvärgarna i en svår sits med "snabba"skelett som förflyttade sig över planen. Ett mål precis innan halvlek och så var det dags för dvärgarna att ta emot boll. Halvdjup spark - men, blitz! Och nu svärmar de snabba skeletten bollen. Thro-Ra Manetho är framme och nosar på bollen men går i backen av korta dvärgfälleben vid sista spurten. Nytt försök och bollhållande runnern Cybob klarar osannolika mängder gruff från döingarna, han försöker till sist skrinna iväg med sina rullskridskor från Blitz-Ran Prince Ushankhuru men prinsen har listigt lagt ett av sina skenben i hjulen och Cybob ramlar! Manetho får åter bollen och kan springa in sitt andra mål! Ointaglig ledning från de som föredrar döden. Dvärgarna försöker få till ett tröstmål men ett upplopp stör.

Barik Farblast spelade en halvlek för dvärgarna men gjorde inte så mycket väsen om sig.
- Bigfred
 
 
 
Tournaments played:
G. T. L, Dungeonbowl, Naggaroth Open
Trophies won:
Dungeonbowl Trophy: Dungeonbowl
´Bloody Buckle´: Dungeonbowl

  

  

Notes
College Contract:
The winning team receives a special contract from the College that supported them. This contract allows the team to induce a wizard for 100,000 goldcrowns in every game until the start of Chaos Cup in the spring season.
go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League