Thirteenstrikers

Race:  Skaven
Coach:  Daniel
Description

 
Thirteenstrikers team badge
Bulletin board from the coach
Jan. 11th, 2017 - old news
Mer söndertrasade än någonsin.
Vi gav det vårt allt, spenderade hela vår kassa, fick fler skador än någonsin och pressade RBD i 5 rundor av förlängningen.

Matchreferatet säger det mesta. Strategiskt kunde vi inte göra så mycket mer, vi behöver nog en sparkare för att sätta lite press på Manetho så han inte får caga upp så lätt. Nuffle hade också bestämt att vi inte fick flytta mer en 10 steg, och straffade överklampen med en MNG oc en GFI-kill. Och när han tycker så kan vi inte göra så mycket för att få de enkla TDna. Kul i alla fall att vi spanka benranglen i en halvlek.

Och sedan åter igen det ***** kastet för vem som får börja overtime.....

R.I:P. Dawnripper, bollnorpare deluxe!
- Daniel
 
 
Dec. 20th, 2016 - old news
Bollen studsade vår väg
Efter att först sparkat bollen utanför plan och sedan blivit mer eller mindre sönderslagen i första halvlek släppte vi mål i turn 8. Fast vi fick tillbaka en knockad, hade valt att apoa Matug så vi kunde ändå ställa upp 11 spelare. Sedan föll Greenglow på målsnöret på sin oneturner. Då fick Blizzard till en blits. Kan ju säga att då såg det inte så ljust ut. Då trädde Silentwind in i matchen. Sparken had landat på honom så även om blitzen satte oss under hård press sprang Silentwind bara ner i ett hörn och chillade. Swiftclaw hade blivit lämnad öppen i hoppet att sätta press på Silentwind, så vi gamblade och gjorde en lyckad passning,sedan kunde Swiftklaw kuta in en TD för allt i värden med skinkar i hasorna. På nästa kickoff missade Saure att plocka upp bollen. Matug fixade luckan åt Cragleaper och Deatwind och sedan fixade deathwind så att bollen förvann från Saures tacklezone till Cragleapers händer. En missad block, sedan använde Cragleaper alla fyra ögon för att hita luckan och springa in 2-1. Saure fick bollen efter en till felaktig avspark, men var nog var lite för hien och med snabba agila gutter runners hjälp kunde vi omringa honom sedan kuta ifrån kroxen med en linjespelare och slå ner Saure och återigen hamnade bollen i Deathswinds händer efter studsen. En till misslyckad block att få ner honom sedan lite fumlande i ett passögoblick från Deathwinds sida, men bollen studsade rätt, och nästa på försök dumpade Deathwind bollen långt ner på Blizzard plan halva. Deras desperata försök att kasta tillbaks den misslyckades. Vinst. Final
- Daniel
 
 
Oct. 12th, 2016 - old news
När det regnar så öser det.
Uppgörelse med elddvärgarna. Blitz, perfekt defense öseregn, avsparkar som dim dimper ner vid motståndares endzone. Silkesfummelhandskar från motståndarna och vips så har vi stulit 3 touchdowns i första Halvlek. När jag sedan höll ibollen och de inte stog i målgörarläge i runda 11 visste vi att vi skulle vinna. 4-0 sedan ett halvhjärtat försök till ytterligare en stöld men istället tröstmål 4-1.
- Daniel
 
 
Oct. 1st, 2016 - old news
Motsatta siffror mot djupets Fasor
Mot Djupets Fasor log åter fru fortuna mot oss. Hon har verkligen tagit en skiftande inställning mot oss hittills, varannan match har hon låtit oss lyckas med i princip allt, i varannan har de flesta tärningslag gott emot oss. Vi valde att sparka bollen som vi vill göra, dels för att det ger bästa laguppställningen till att kunna stjäla en TD, dels för att man har bättre chans att ha kvar spelare till vårt oneturner-altarnativ T8 än T16 om motståndarna har en match där de bashar sönder oss.
DF avancerade upp för ena flanken och trodde de hade screenat av Stupsi med boll. Misstag, en GR sprang runt screenen till Stupsi, den andra sprang rakt igenom och KOade ut Stupsi. Vi tappade senare tillbaks bollen men bara tillfälligt och kunde göra mål i slutet av halvleken. I andra halvlek kunde vi enkelt spela på att vi stulit en TD
Vi vann casen med 5-0 och hade ofta ett spelarövertag. Det känns konstigt att spela så med Skaven. Man tänker som man brukar, men med färre motspelare har man råd att alltid övervärdera motståndaren, vilket ledet till att behöver svåra slag för att lyckas med något, och skulle de lyckas har man oftast en relativ enkel backup-plan.
18 kg cheddar har blivit offrad till Den Behornade för att han ska övertala Fru fortuna att sluta leka med oss.
- Daniel
 
 
 
Tournaments played:
F.A Cup, Dungeonbowl
Trophies won:
Orcidas Team: Dungeonbowl

  
go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League