Wind of Change

Race:  Chaos
Coach:  BrödernaOsem
Description
Laget är sprunget ur kaosguden Tzeentchs bestiarium. Galenskap och ständig förändring är utmärkande drag för guden, som ömsom ömkar sina undersåtar, ömsom vänder dem ryggen.

Laget klär sig traditionsenligt i blått, lila, gult och guld till gudens ära.

 
Wind of Change team badge
Bulletin board from the coach
Jan. 2nd, 2017 - old news
förlust
Laget föll i den spännande finalen. Det var en hård match med många skador o knockar. Wind of change försvarade sig framgångsrikt o höll nollan i första halvlek. Men i början av andra halvlek åkte en drös fåglar i sjukbåset och trots tappra individuella insatser räckte laget inte till och or era kunde med viss möda spräcka nollan strax innan slutsignal.

En trevlig välspelad match mellan två jämnstarka lag.
- BrödernaOsem
 
 
Dec. 30th, 2016 - old news
Finalen vankas
På den första dagen av det nya året blir det final mellan Tzeentchs lärjungar Wind of Change och de respektingivande orceborgarna. Herr Snappergrits följe behöver vara i högform om fågeldemonerna ens är hälften så hårdhänta som i semifinalen.

Och om det ska bli någon guldpokal för fjäderfäna måste de sätta stopp för Snappergrit med alla till buds stående medel.

Stämningen är på topp och ligans tungviktarlag kan drabba samman.
- BrödernaOsem
 
 
Dec. 27th, 2016 - old news
Hökar eller duvor?
Det är frågan.

Knappt hade Wind of Change mottagit fredsduvan innan deras annars fromma uppsyner fullständigt förvreds och de förvandlades till ursinniga helvetesfåglar som hackade stackars kaosdvärgar i bitar i semifinalen. Dvärgarna å sin sida var lite väl mjuka efter alla julekakor och christmas carols.

Htrak gjorde vad han kunde i försvaret innan han åkte i sjukstugan. Värst av alla var givetvis Lord Krax själv, han slog ihjäl stackars bullkentauren Tankhor Rottebull två gånger i samma match. Doktorn lyckades bara lappa o laga första gången.

2-1 blev matchen men det alla pratade om efteråt var brutaliteten Lord Krax visade upp. Om den håller i sig så får Orceborgarna se upp i finalen.
- BrödernaOsem
 
 
Nov. 22nd, 2016 - old news
Motvind mot Orceborg
De hårdhudade orceborgarna inledde matchen med att slå några rosa gula o blå och sedan fick Wind of Change kämpa i motvind resten av kvällen. Och inte saknades lägen för Framför allt herr Snappergrit att avgöra men alla pink horrorfingrar räcker inte för att räkna gångerna han blev stoppad trots att han såg ut att ha sin TD i hamn. Mad Master fick slita ont i försvaret och Happy Horror stod för en enastående passning som räddae nollan i halvlek. I andra började ett decimerat fågellag boll. Orcerna tjuvstartade men alltför många sprang på bollen och det höll på att straffa sig. Men vindarna ville inte kaoslagets väg utan bollen föll åter i gröna händer. Matchen var inte över förrän Snappergrit föll på det berömda allra sista extrasteget. Orceborg var det bättre laget, inte tu tal om annat, men Wind of Change ska ha en liten tapperhetsmedalj för att de desperat lyckades hålla nollan. Nu väntas slutspel för bägge lagen som inte imponerade denna kväll.
- BrödernaOsem
 
 
 
Tournaments played:
W.E Superleague
Trophies won:
Fair Play Dove: W.E Superleague

  go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League